Foto: Anders Sättermann, Pic-Agency.com

Asplöven HC´s J20 Elit och J18 lag för säsongen 13/14 kommer att vara värd för en ”öppen try-out/utvecklingsläger” under tre dagar vecka 10 (8-10/3 sportlovsveckan). Vid denna camp så finns det möjlighet för dig att visa dina kunskaper inför scouter/utbildare på Allsvensk nivå och därmed vara på deras radar inför din hockeyframtid.

SCHEMAT FÖR DAGARNA HITTAR DU HÄR
Lägret kommer att bestå av 5 st. ispass (2 st. tränings/utbildningspass samt -3 st. matcher) och 1 st. ”off-ice” konditionstest.

Asplöven har för avsikt att bygga en stark grund för sitt Allsvenska A-lag bl a genom sitt gymnasieprogram (läs mer här), man kommer också att knyta dess  J20 Elit samt J18 lag mot A-lagets verksamhet med start säsongen 2013-14. Om du är en spelare som letar efter en professionell miljö där du kan fortsätta din väg mot en karriär som hockeyspelare så är Asplövens juniorverksamhet inför kommande säsong en plats för dig!

Denna camp är till för dig födda mellan 94-98.

Du som är intresserad och vill delta kontakta oss genom en anmälan på:
[email protected]

Henry Acres nås på telefon: +46 738178212

Ange din ålder, vilken position du spelar på samt nuvarande förening.

VÄLKOMNA!