lundbjork1
Backen Olov Lundqvist är klar för en fortsättning i Asplöven. Därmed blir det fjärde säsongen i klubben för den Skellefteåfostrade 24-åringen. Samtidigt presenterade Haparandalaget ett nytillskott på forwardssidan i Gustav Björklund från Södertälje.
– Vi vet vad vi får i Olov och han har haft en bra utveckling, speciellt de två senaste säsongerna. Gustav är en irrationell spelare som med ökat förtroende har kapacitet att ta ett kliv ytterligare säger Asplövens tränare Per Kenttä.

En förlängning och ett nyförvärv presenterade Asplöven på fredagseftermiddagen. Olov Lundqvist fortsätter och samtidigt tillkommer 20-årige Gustav Björklund från Södertälje.

Gustav har bra spelsinne och en växel till som jag hoppas vi kan få ut med mer speltid och förtroende än vad han har haft i Södertälje säger Asplövens tränare Per Kenttä.

Året i Hockeyallsvenskan utvecklade främst Olovs defensiv och jag tycker han har tagit ytterligare kliv den här säsongen. Jag är glad att han fortsätter ytterligare en säsong hos oss säger Kenttä efter Lundqvist förlängning.

Olov Lundqvist, Eliteprospects
Gustav Björklund, Eliteprospects