Asplöven har klart med ett nytt samarbetsavtal som innebär ett nytt arenanamn och klubben spelar den stundande säsongen i ICA Arena.

Känns bra och härligt att vi hittat en stark aktör som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet säger Asplövens sportchef Per Kenttä.

Efter att Polarica avslutat samarbetet med Asplöven har klubben varit på jakt efter en ny samarbetspartner. Nu står det klart att klubben utökar samarbetet med ICA.

Samarbetet med ett flertal Ica handlare runt om i Sverige har varit en av nycklarna till våra framgångar. Kenttä som säger att ett flertal ICA Handlare gått samman för möjliggöra satsningen på Haparandalaget.

Vi tycker att Asplöven står för ett enormt driv och engagemang samt en attityd att ingenting är omöjligt – precis det som vi vill att alla står för i våra verksamheter. Samtidigt är det en stor samhällsnytta att vi kan bidra med att hjälpa alla under 18år att få se på elitishockey kostnadsfritt i Haparanda säger ICA handlarnas talesman Michael Kostet.

Ica tar därmed över namnrättigheterna för ishallen och bjuder samtidigt in alla ungdomar under 18år på fri entré under hela HockeyAllsvenskans grundserie.

 

 

DELA
Föregående artikelStadium anordnar skottävling
Nästa artikelInför Almtuna