Foto: Ulf Emanuelsson

Efter att säsongen har lagt sig summerar ordförande Per-Olof Kinnunen läget och berättar lite kort om framtiden.

– Vi har påbörjat processen att bygga organisationen både för sporten och föreningen. Vi kommer bli slagkraftiga även i vinter säger Haparandaklubbens ordförande.

Efter att slagits ut i en knallhård matchserie med Mariestad vänder Asplöven blad och påbörjar arbetet inför nästa säsong. Klart är att Per Kenttä lämnat organisationen för nya äventyr och ordförande Per-Olof Kinnunen blickar framåt.

– Vi har påbörjat arbetet att bygga organisationen, både vad gäller sporten och för föreningen för att få ett slagkraftigt lag även i vinter. Vi har långt gångna diskussioner med så väl sportsligt ansvarig som tränare för kommande säsong och hoppas kunna presentera något inom kort och fortsätter

– Vår förhoppning är att kunna vara lika slagkraftiga som vi varit tidigare.

Vidare hoppas Kinnunen att föreningen kan bygga vidare på de aktiviteter och evenemang som klubben byggt upp.

– Hockeyfritids var en succé som vi ska fortsätta med, fruktansvärt roligt och otroligt uppskattat. Vi kommer köra aktiviteter och ett idrottsfritids på onsdagar här i slutet på april till sommaruppehållet. Vi har även loppis, bilotteri och ett evenemang med Fagervall & Tony Björkenvall samtidigt som vi planerar ett antal sommaraktiviteter så visst händer det grejer fast säsongen avslutats.

Passa på att anmäla dig till kvällen med Fagervall & Björkenvall. – Länk

Delta i Sveriges häftigaste lotteri – Vinn en Camaro SS