Premiärdags för Olov Lundqvists Asplöven. Foto: Pic-Agency

Asplövens sportchef Urban Lahti inleder veckan med presentera två spetsspelare in i lagbygget kommande säsong.
Backen Olov Lundqvist återvänder till Haparandalaget samtidigt som den slovakiske landslagsmannen Lubomir Fetkovic är klar för klubben.

Det är två bärande spelare som ska vara ryggraden i vårt lag säger en nöjd Urban Lahti.

Lagbygget för kommande säsong fortsätter. På måndagsförmiddagen presenterade Urban Lahti två meriterande spelare till truppen. Backen Olov Lundqvist, som gjort fem säsonger i Asplöven, senast 14/15 återvänder till Haparandalaget. Senast det begav sig slutade det med ett SHL-kontrakt med Luleå Hockey och efter det har 28-åringen representerat Mora och Södertälje.

Olov är skridskostark och spelskicklig. Han har varit här under många år och kommer bli viktig såväl på som utanför isen säger Lahti.

Den 20-åringe slovakiskelandslagsmannen Lubomir Fetkovic är måndagens andra förvärv. En högerfattade anfallare som gjorde en stark säsong med Väsby (34 poäng på 39 matcher) och fick chansen i landslaget under den gånga säsongen.

En toppcenter, bra storlek och högerfattad målskytt, en spelartyp som vi saknat sen Jacob Lagacé var i klubben säger Lahti om den talangfulle 20-åringen.

Vi hälsar Olov & Lubomir välkommen till Haparanda & Asplöven!

Olov Lundqvist
Lubomir Fetkovic