Asplöven föll i den första omgången i fortsättningsserien i HockeyEttan. Örnsköldsvik blev för starka och vann med 4-3. Så här säger Asplövens tränare Mats Weiberg om matchen.

– Det blev ännu en retsam uddamåls förlust. 0-0 i första trots bra lägen från vår sida lyckades vi inte göra mål. Ö-vik hade många skott på vårt mål men inget av farligt karaktär. Andra perioden tar vi över mer och mer samt har många bra chanser. Ö-vik gör dock ett mål i perioden och vinner den med 1-0. Inför tredje perioden lovade vi varandra att nu går vi ut och kör, och gud vad det blev att åka av. Två anfall på 38 sekunder och vi var i ledning med 1-2. Övik kvitterar, vi tar åter ledningen, övik kvittera samt tar åter ledningen med 4-3. Vi tar ut målvakten i slutet och trycker på utan att lyckas kvittera.

Nu tar vi med det vi gjorde bra idag och börja fokusera inför onsdagsmatchen då vi möter SK Lejon hemma i Norra Affärs Arena.

Varmt välkommen på onsdag den 9/1 kl 1900.

Örnsköldsvik-Asplöven 4-3 (0-0,1-0,3-3)
Målskyttar: Hymylä, Alapuranen, Berger

Skott 39-24 (19-7,10-6,10-11)